Je bent professioneel bekapper

Je bent al een tijd bezig als bekapper. Hobbymatig of professioneel en je begint pijntjes te voelen in je rug? je hebt weinig vrije tijd in je agenda? Tijdens een intensief één-op-één traject ondersteun ik jou bij de uitdagingen die iedere bekapper kent

Je staat op een kruispunt… Je bekapt al langere tijd meerdere paarden en je verdient er je brood mee.

Maar… je voelt regelmatig je rug, je polsen en je bonkende hoofd van je volle agenda. Aan het eind van de dag ben je blij dat je het overleefd hebt. En aan het eind van de week heb je misschien nog een uurtje tijd om even op de bank te zitten of op je paard, want die moet ook nog getraind worden.

Met een beetje geluk kan je nog een makkelijke maaltijd eten maar eigenlijk gebeurd het veel te vaak dat je wat afhaalt of besteld, omdat je zo een enorme honger hebt.

De rest van de dag had je namelijk niet veel gegeten omdat je geen tijd had voor pauzes.

Ondertussen bedenk je ook nog dat je doel om genoeg te drinken, weer niet behaald is…

Ik help je graag! Samen werken we aan minder pijn in je lijf, een gezond eet patroon en zorgen we voor meer rust in je hoofd en in je agenda.

Steeds vaker hoor ik dat bekappers uitvallen door fysieke klachten of er is geen contact meer te krijgen door hun overvolle agenda. Na een tijdje hoor je soms dat ze minder zijn gaan werken of gestopt zijn omdat ze fysiek te ver gegaan zijn.

Ik krijg dan veel vragen over hoe ik mijn werk nu al meerdere jaren succesvol en fit volbreng. Denk aan vragen als:

– Hou houd je het fysiek vol?

– Heb je geen last van je rug?

– Hoe heb jij je planning met routes zo strak gekregen?

– Wat doe je dan als klanten last minuten afzeggen?

– Wat eet je op een dag?

– Hoe krijg jij het voor elkaar de hele dag zo gezond te eten?

– Hoe zorg je ervoor dat je fit blijft?

– Waar haal je de tijd vandaan om te sporten, gezond te eten, je paard en honden aandacht te geven en je onderneming te runnen?

Ik merk daarnaast dat ik erg enthousiast wordt van deze vragen te beantwoorden. En help jouw graag naar een fitter en gezonder bekappers leven.  Bekappen is namelijk niet alleen een beroep maar een echte lifestyle.  Veel bekappers vallen uit omdat ze hun lifestyle niet op orde hebben en dit is niet nodig. Daarom heb ik een mooi traject opgezet

 

Wil je mij eerst beter leren kennen?

 

Dit traject is voor jou als:

–  Jij je eigen paarden en die van andere bekapt.

– Je een ervaren beroeps bekapper bent.

– Je graag bekapper wilt blijven maar niet zeker weet of dit mogelijk is in combinatie met je gezondheid

– Je al enige tijd bekapper bent maar compleet overvraagt bent door je klanten.

– Je enthousiast bent om meer paarden te gaan bekappen, maar twijfelt of je het fysiek en/of mentaal wel aan kunt.

– Jij je wilt ontwikkelen tot proffesioneel bekapper maar hier wel graag ondersteuning bij hebt.

Vakinhoudelijke ondersteuning bij het opbouwen van een gezond lichaam en meer rust en ruimte in je agenda!

Wat houdt het in?

 

We gaan minimaal zes maanden samen aan de slag. Tijdens deze periode hebben we twee online calls per maand, waarop ik al jouw vragen beantwoord. Dit mogen vragen zijn over je fysieke werkhouding, voeding, fitness maar natuurlijk ook over paardenvoeten, agenda beheer en klantencontact. Ik zet al mijn kennis en ervaring in om jou op weg te helpen! Ik  geef je een trainingsschema, we gaan je voeding onder de loep nemen, deel mijn tips voor het handig opstellen van lesroutes, vrije dagen en dagindeling, ik kijk met je mee of je eigen lichaamshouding duurzaam is, geef je tips hoe je fit en gezond kunt blijven… Je profiteert dus van alles wat ik de afgelopen jaren zelf heb geleerd.

Ik werk met een ingeplande online call, omdat ik dan echt aandacht aan jouw vragen kan besteden. Het contact moet niet even snel tussendoor, ik reserveer deze tijd echt om er voor jou te zijn. Het is fijn als je uitgebreide vragen vooraf al op de mail of whatsapp zet. Dan ga ik er rustig voor zitten om je van een uitgebreid antwoord te voorzien. We overleggen samen welke datum en tijd voor jou en mij uitkomt. Natuurlijk mag je me tussendoor ook altijd een appje of mailtje sturen met wat korte vragen, die probeer ik binnen een aantal dagen te beantwoorden, zo loop je niet vast en kan je gewoon doorgaan met je werkzaamheden of sportschema.

Bonus: als professioneel bekapper is het soms fijn om klanten te kunnen schuiven. via mijn netwerk van professionele en beginnende bekappers heb ik een mooi overzicht in wie elkaar kunnen helpen en kan jullie in contact brengen met elkaar.

Wat kost het?

 

Je betaalt voor het traject van zes maanden eenmalig €3047,- incl btw. Dit is voor twee online calls per maand en begeleiding via whatsapp. Je mag eenmalig betalen, maar het is ook mogelijk in drie termijnen te betalen.

Deze kosten heb je er zo weer uit! Wanneer je door mijn begeleiding de energie en fitheid vind om verder te kunnen gaan met bekappen, verdien je mij snel weer terug. Wanneer je de juiste prijs durft te vragen en de goede klanten aantrekt ben je zo uit de kosten en wat dacht je van wanneer je gezonder gaat leven en zo niet uitvalt omdat je geen blessures op loopt, loop je ook geen inkomsten mis. En wat ook fijn is dat je misschien wel minder fysiotherapie en dus minder kosten. En meer paarden kunnen helpen zonder pijn, en daardoor ook meer omzet!

Ben je enthousiast geworden? Voorafgaand aan het traject plan ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in van 15 minuten. Hierin kan ik je meer vertellen over het traject, bespreken we jou ambities, en kijken we of we het allebei zien zitten om met elkaar aan de slag te gaan. 

Klinkt goed? Neem contact op!

 

8 + 8 =

Frequently asked questions

Kan ik het niet beter eerst zelf proberen?

Dat kan. Ik zal niet zeggen dat het dan niet lukt – ik heb het zelf immers ook gedaan. Maar als ik nu terug kijk naar de fouten die ik heb gemaakt, de problemen die ik met mijn lijf heb gekend, de verkeerde voedingkeuzes gemaakt terwijl ze door goerroes echt worden aangeraden. fitness verkeerd toepast. En steeds met een overvolle agenda zat. zou ik hier achteraf gezien liever begeleiding voor hebben gehad.

Werkt online begeleiding wel goed voor fitness en voedingsadvies?

Mijn ervaringen hiermee zijn positief. Zolang jij goede info en duidelijke filmpjes aanlevert, kan ik daar heel veel aan zien en je zeker goede inhoudelijke feedback geven. Wat daarvoor nodig is in een filmpje, vertel ik je natuurlijk voordat je, je filmpjes aanlevert.

Ik heb geen fitnessmateriaal thuis en wil liever niet naar een gym, kunnen we het stuk sporten gewoon over slaan?

Nee, we kunnen het fitness stuk niet laten liggen. dit is essentieel voor je lichaam om van pijntjes en eventueel toekomstige blessures af te komen. Wat we wel kunnen doen is kijken naar de mogelijkheden. geen gewichten thuis? geeft niet we kunnen bijv. ook gewoon waterflessen of elastieken gebruiken.

Hoeveel ervaring moet ik hebben?

Ik bied geen bekapopleiding of -cursus. Die moet je dus echt zelf al gedaan hebben. Daarbij is deze vorm van coaching gericht op mensen die al meerdere paarden bekappen. mocht je willen beginnen als bekapper? kijk dan hier

Ik zou graag eerst een kennismaken, kan dit?

Ja dat kan! we kunnen een online call inplannen omn elkaar beter te leren kennen. grote kans dat jij al met je eerst toepasbare tips virtueel weer naar buiten loopt zodat je direct aan de slag kan.

Ik eet vegan of vega. is deze begeleiding dan wel geschikt voor mij?

Ja! super dat je al zo met voeding bezig bent. we gaan samen onderzoeken waar jij nog baat kan hebben in je voedingspatroon.

Ik lust niet alles en houd niet van groenten of fruit. Kan ik dan wel mee doen?

Ja zeker, we gaan kijken naar wat je wel lust en wat jou kan helpen naar een gezonder voedingspatroon. er is genoeg keuze uit eten en drinken op onze aardbol. we doen het met wat werkt voor jou

Hoe werkt de betaling?

Als we na het intakegesprek besluiten samen in zee te gaan, stuur ik je de factuur. Zodra je deze betaald hebt, plannen we je eerste videocall in en begint jouw reis als fitte bekapper! Wil je in 3 delen betalen? dan betaal je het eerste deel voor de eerste maand, het tweede deel voor de derde maand en het derde deel voor de vijfde maand.

Meer info?

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt boeken!

Telefoon: 0031 (0)6 21 63 83 27
Mail: info@hannalobbezoo.nl

Contactgegevens

info@hannalobbezoo.nl

0031 (0)6 21 63 83 27

Fijnaart