Check in call

Je eigen paard bekappen zonder compleet stuk te gaan?

Dan is dit hét online gesprek voor jou!

Bekappen? Heel leuk, maar zwaar. De pest voor je rug. Niks voor vrouwen. Dat houd je niet vol tot na je veertigste. De leukste manier om je lichaam te slopen… Herken je deze uitspraken? Voel je zelf regelmatig alles kraken als je overeind komt nadat je het derde voetje van je paard hebt bekapt? Ben je vaak helemaal gesloopt nadat je, je paard bekapt hebt?  De check in call is een laagdrempelige manier om van deze klachten af te komen en om weer met plezier je eigen paard te bekappen. Lees snel verder of boek direct een gesprek… 

Toen je begon met bekappen had je misschien wel verwacht dat het zwaar was, maar niet zó zwaar! Wat een tegenvaller dat je nu niet zonder pijn rechtop kan gaan staan. Je polsen doen zeer en als je paard een keer flink weg trekt speelt die ene schouderblessure weer op.

Soms moet je eerst in jezelf investeren voor je, je paard verder kan helpen.

Tijdens de Check in call gaan we kijken naar jouw persoonlijke pijnpunten en waar het fout gaat. Hiervoor maken we samen een duurzaam plan waar jij direct actiepunten kan gaan inzetten.

Deze actiepunten gaan zorgen voor een snel resultaat en een goede basis om jouw paard weer te kunnen bekappen met een goed gevoel.

Ik ben Hanna. Sinds een aantal jaren werk ik als natuurlijk bekapper. En ik weet dus uit eigen ervaring hoeveel dit van je lichaam vraagt. Omdat ik het zo zonde vind dat ik zie dat particulieren en professionele bekappers rondlopen met voorkombare fysieke klachten, en daar soms zelfs door uitvallen, heb ik de Check in call ontwikkeld.

Ik ben namelijk niet alleen bekapper, maar ook voedingscoach en personal trainer (in opleiding).

In dit online gesprek van 40 minuten combineer ik al die passies. 

Na dit online gesprek

Begrijp je beter wat bekappen van je lichaam vraagt

Heb je inzicht in de oplossingen voor de problemen die jij ervaart

Kan je aan de slag met een aantal actiepunten die jou direct gaan helpen

Ben je gemotiveerd om beter voor jezelf te gaan zorgen

Door te investeren in jezelf kom je snel weer op de goede weg. Met mijn ervaring en kennis maak je de eerste stappen binnen een duurzaam plan.

Doordat ik zelf werkzaam ben als bekapper weet ik waar je tegen aan kan lopen. Dit in combinatie met mijn andere passie, voeding en sport, kan ik jou net dat ene duwtje in de goede richting geven.

Het lijkt weinig tijd, 40 min, maar omdat het online is hoef je niet naar een locatie te komen maar kunnen we direct van start. In de drukke agenda’s van tegenwoordig lijkt het alsof zelfs dit nog moeilijk in te plannen is. Je kan daarom heel makkelijk een datum en tijd uitkiezen die jou goed uit komt. Al zou het even in je pauze zijn, je mag jezelf dit moment ook echt gunnen. Je bent het waard om goed voor te zorgen!

Ik zal je zo veel als mogelijk tips en tools mee geven waardoor dit een geslaagd plan wordt. Alles stap voor stap zodat het niet te veel in een keer is.  Sporten, gezonder  eten, afvallen of juist aankomen kunnen onderdeel van het plan zijn maar dit hoeft niet.  We gaan samen kijken naar wat haalbaar is en heel vaak lukt het om bijvoorbeeld bepaalde oefeningen tussendoor te doen. Denk hierbij aan traplopen waarbij je tussendoor een kleien oefening uit voert. Of handige trucjes waardoor je meer water gaat drinken.

Ook als je kwalen hebt die niet meer over kunnen gaan zoals artrose of andere aandoeningen kan ik in ieder geval met je mee denken. Over hoe je jezelf het beste kan ontlasten en welke supplementen je eventueel kan innemen. Zodat je toch gewoon je paard kan bekappen.

Mensen die jou voor zijn gegaan

 

Voordat ik bij Hanna in coaching ging was ik door mijn rug gegaan.
Niet perse met bekappen, maar wel doordat ik echt veel te veel klanten had.
Dankzij Hanna kon ik voor mijzelf een mooie planning maken waarbij ik genoeg rust momenten heb.
Ook in het sporten en sterker maken van mijn lichaam heeft ze mij top geholpen!
Samen gekeken wat bij mij paste om als work-out te doen en te blijven doen. Daarnaast ook nog mooie tips gekregen om mijn voeding voor mij optimaal te maken.
Zeker een aanrader voor iedere bekapper!
Mirre Brouwer

– Wat heb je uit het traject gehaald?

Hanna heeft mij geholpen hoe ik alle hoeven zo goed mogelijk kan bekappen, het opzetten van mijn bedrijfje, motivatie om te sporten + top trainingsschema en mijn onzekerheden aangepakt. Ik ben echt onwijs tevreden over de coaching traject en ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb! 

Astrid Heijink

Spelregels:

 • Deze aanbieding is alleen geldig wanneer je eerder nog geen check in call geboekt hebt.
 • Datum en tijd mag je zelf kiezen en staat vast nadat de betaling voldaan is.
  • Prijs: 39,-
  • Heb je onderwerpen waar je het over wil hebben? Dan mag je die van te voren al naar mij mailen of direct aangeven wanneer je een call boekt.

   

  Geef je snel op:

   

  Meer info?

  Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt boeken!

  Telefoon: 0031 (0)6 21 63 83 27
  Mail: info@hannalobbezoo.nl

  Contactgegevens

  info@hannalobbezoo.nl

  0031 (0)6 21 63 83 27

  Fijnaart