lezingen

met o.a. Anne Schuite

demo’s 

met o.a. Hanna Lobbezoo

Standhouders

met o.a. Horse & Habitat

een paardloos event!

Omdat wij geloven dat paarden meenemen naar events, niet van toegevoegde waarde is voor hun welzijn, zijn wij een paardloos event voor paarden en hun eigenaren.

Demo’s en Lezingen:

Demo natuurlijk bekappen

tijden: 10:00, 11:00, 13:00

14:00, 15:00, 16:00

Lezing Monique Dorst
Lezing Horse & Habitat
Demo Fit voor Bekappers
met Hanna Lobbezoo
Lezing Marianne Weber
Loting en prijsuitreiking

Als bonus een loting met toffe prijzen

Hoe kan ik mee doen met de loting?

Wanneer je een early bird ticket koopt doe je direct mee met de loting. Heb je een prijs gewonnen dan kan je deze gelijk meenemen tijdens het event op 18 maart 2023 in Scherpenzeel

Wat als ik die dag onverhoopt niet aanwezig kan zijn?

 We houden je gewonnen prijs gewoon voor je vast tot dat je hem op kan halen of we kunnen hem opsturen, mocht de afstand voor het ophalen te ver zijn. Neem hiervoor contact met ons op via hoef.event@gmail.com

Ik weet nog niet zeker of ik kan, en wil een ticket aan de deur kopen, kan ik alsnog mee doen met de loting?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. De tickets kosten gelukkig niet veel in de earlybird verkoop. Wij zouden zeggen, koop een ticket en kom gewoon gezellig langs!

Wat kan ik precies winnen?

Turboshoof Solutions heeft een tang gedoneerd voor de loting.

Flowee heeft een accupressuurmat ter beschikking gesteld.

Equischoen geeft een tegoedbon t.w.v. 50 euro weg.

Entree prijzen

Early bird entree

€5,95

 

Koop hier je early bird ticket. Je weet dan zeker dat je naar binnen mag zodat je alle demo’s en lezingen kan bijwonen en natuurlijk de stands kan bezoeken. Je doet automatisch mee met de loting en maakt kans op toffe prijzen!

Aan de deur

€10

Aan de deur kan alleen contant en gepast betaald worden. Door aan de deur te kopen kan je niet mee doen met de loting. Wil je wel kans maken op toffe prijzen koop dan snel je early bird ticket!

 Locatie:

psv de willaerruiters

Willaerlaan 125, 3925 HM Scherpenzeel

Parkeren kan op de locatie zelf of bij het zwembad aan de Breelaan

Faq

Waar is het evenement?

Het evenement wordt gehouden bij PSV de Willaerruiters.

Het adres is: Willaerlaan 125, 3925 HM Scherpenzeel

Welke faciliteiten heeft de locatie?

Het is een overdekte rijhal, je loopt dus droog maar wel op zand. Parkeren kan voor de deur op de grote parking, er zullen mensen aanwezig zijn om je een plekje aan te wijzen. Verder zijn er toiletten en een kantine met verkoop van eten en drinken.

Krijgen we korting wanneer we met een groep komen?

We hebben de prijzen zo laag als mogelijk gehouden om het voor iedereen toegankelijk te maken. Kom je met een groep? Super gezellig en we zijn blij dat je langs wilt komen. Met de prijs kunnen we helaas niks doen.

Ik weet nog niks van bekappen af, is het dan wel wat voor mij?

Ja! Juist voor mensen zoals jij organiseren we dit evenement. Je kan hier leren en goede contacten leggen zodat je weg in het bekappen vanzelf makkelijker zal zijn.

Ik ben professioneel bekapper. Heb ik hier iets te zoeken?

Wij kunnen zonder je te kennen moeilijk inschatten hoeveel waarde we jou kunnen leveren. Maar ons inziens is er altijd wat te leren en kan je nieuwe contacten leggen. En anders kan je hier mooi je nieuwe gereedschap kopen! Mocht je geïnteresseerd zijn om ons te helpen op dit event, mail even naar hoef.event@gmail.com

Ik heb een vraag die er niet tussen staat. Hoe kom ik in contact met de organisatie?

Het best kan je ons mailen naar hoef.event@gmail.com

Wat zijn de maatregelen als corona weer uitbreekt?

Wij gaan met een positieve instelling de komende tijd tegemoet! Omdat het event pas in maart plaats vind verwachten wij dat er dan geen maatregelen (meer) zullen zijn. Als er dan toch nog maatregelen zijn, zullen wij deze zo mogelijk, naleven. Uitstellen tot een vervolgdatum sluiten wij hierbij niet uit. Je kan dus gerust je kaartje kopen, deze blijft houdbaar totdat het hoefevent daadwerkelijk plaats heeft gevonden.